Kreativ_Terapi varmare

Självskaparprogrammet

– bli ditt självklara jag på 12 månader.
Jag håller dig i handen från dag ett!


 

"Varför förstår ingen mig?"

Känns det som du har kaos inom dig, har för mycket känslor eller som att känslorna är utanpå din kropp? Kan du inte sluta älta? Snurrar tankarna jämt? Känner du dig ensam och utsatt i din situation.

Funderar du på hur alla andra kan leva sina liv så bra. Hur dom klarar av allt. 

"Om jag bara var lite ......"

Säger omgivningen till dig att skärpa dig, vara lite mer som alla andra. Lite gladare, lite lättsammare, fundera lite mindre och lite mer planering då skulle allt fungera. Relationerna framförallt.

Säger dom det så mycket att du börjar tro på det själv? Tänk om lösningen är något helt annat.


 

Tänk om det inte behövde vara så!

Satsa på dig själv, så öppnas dörren till det du längtar efter!

Vad är självskaparprogrammet?

Självskaparprogrammet är en ettårig utbildning och utvecklingsresa för dig som vill bli glad, lugn, äkta och med självkänsla.

Du får ovärderliga verktyg att hantera ditt liv och din vardag och du får möta mig i djupa terapisamtal som hjälper dig lösgöra dig från dina hinder.

Du får stödet och gemenskapen i en liten grupp i en situation väldigt lik din, men också olik. Vi skapar tillsammans trygg miljö där vi delar det vi vill och behöver och firar framgångar. Tack vara att vi är olika lär du dig ännu mer om dig själv och att vara den människa du är menad att vara.

Självskaparprogrammet är framtaget med alla de terapiresor jag gjort med tjejer och kvinnor i situationer som liknar din som grund. 


Vi träffas en gång i veckan under året och skapar vår kvinnogemenskap. 

Jag längtar efter att få möta just dig och följa dig till ditt nya jag!

Boka mig för att gratis insiktsmöte om det här. 

Du har allt inom dig!

"Om du går till Anne-Lie får du komma in i en varm och inbjudande miljö där man ges möjlighet att öppna sig till en person som är otroligt mjuk, inlyssnande och konkret i sina förslag med att jobba vidare med sig själv." 


"Jag kom i kontakt med Kreativ Terapi i en tid av mitt liv då jag kände att jag behövde ta reda på vad det var som gjorde att jag blev orkeslös i omgångar, varför inte min energi inte fanns där fullt ut samt att reda ut trådar i min vardag som kändes som återvändsgränder. Jag önskar att fler skulle ta emot hjälpen att jobba med sig själv. Det handlar inte alltid om att man måste vara deprimerad eller gå igenom diverse kriser i livet – ibland räcker det med att bara slänga alla bollar i luften och våga sätta dem på plats igen. Anne-Lie är precis rätt person för detta!" 

Cecilia Larsson, lärare

Hör din innersta längtan.

Din reseledare och terapeut

Jag har också varit olycklig en period i mitt liv tills jag gjorde min långa resa och blev lugn och självklar innifrån mig. 

Måendet och lugnet jag har idag vill jag ge vidare till dig, tjej eller kvinna, så att du slipper ta så lång tid på dig som jag behövde. Det är viktigt och bråttom att du får må bra. Jag önskar att att du inte behöver vänta och låta livet passera. Må bra - nu!

Jag har jobbat med allt från städ till att vara chef. De senaste 10 åren har arbetat som terapeut. Och nu är jag så stolt och glad för nu har jag samlat all kunskap om vad just du behöver för att må bra och leva ditt liv som du vill.

Jag ser framemot att få följa dig på din resa till den du egentligen är!

Varma hälsningar
Din handledare, coach och terapeut

Anne-Lie Fant


 

Ps.

Känner du igen det här jag skriver? Väcker det din längtan och en gnista att ändra din situation?

Är du trött på att kämpa och fundera ut allt själv?

Då är Självskaparprogram för dig! Här möts du i en varm miljö där vi växer tillsammans. Jag håller dig i handen och leder dig till den självklarhet du vill ha. 

Längtar du efter att hitta rätt drömjobb, rätt kärleksrelation och meningen med livet då kan jag hjälpa dig att hitta din väg.

Boka mig för ett insiktsmöte om det här är din väg.
Anne-Lie

 

Din insats:

1

år

10

min om dagen för dig

1

gång i veckan där du är

=
Självklar